Navigacija:  Iskanje resnice > Veliki nauk življenja > Poslednji časi in sodba > Sodni dan 2 > Današnja doba >

Današnja doba 1

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Jezus: "...Kuga vaše generacije se imenuje racionalizem in racionalizem je smrtonosen. Racionalizem prihaja od kneza teme in vsi, ki živijo v temi imajo med drugimi boleznimi tudi to bolezen. Vse pa, kar prihaja od mene, prihaja od Luči. (RžvB3 163)

 

Jezus: "Ne dušite mojega Duha v vas z nemoralnostjo, racionalizmom, egoizmom in drugimi grehi. Ne dušite me in pustite mojemu Duhu, da v vas zadiha. Svoje oči dvignite k nebesom in molite v tišini, kakor sem jaz molil k svojemu Očetu." (RžvB3 170)

 

Resnično vam povem, da v prihajajočih dneh satan in nečisti duhovi ne bodo delovali prikrito kot doslej. Prišel je čas, ko se bodo odkrito pokazali vsakemu prebivalcu zemlje. Satan bo poslal lažne preroke in jih bo pomnožil, da jih bo kot peska.  Med vami bo ustvarjal zmedo in prevaral tudi izbrane. Zato pazite, da vas nihče ne prevara. To dogajanje je znak, da se je približal večer pred praznikom mojih velikih znamenj, ki morajo priti. Demon je danes kot ranjena zver in je zato še nevarnejši..." (RžvB4 57)

 

Jezus: "..Zato se veseli stvarstvo! Ker sem prav pred vašimi vrati. Generacija, veselje je bilo prihranjeno za ta čas, ko je satan in vse njegovo carstvo skupaj s svojo posvetno obastjo, razširjeno po vsem svetu, dosegel višek moči v moji Cerkvi in med vsemi narodi, skupaj z lažnim prerokom, čigar korake vsak dan in vsepovsod jasneje slišite. Do zob so se oborožili, da bi se vojskovali proti moji cerkvi in tistim, ki spolnujejo mojo postavo." (RžvB4 89)

 

Jezus: "...Prišel je čas, ki je bil napovedan v Svetem pismu, ko mi bodo sovražniki dali ime, ki mi ne pripada in kar jaz nisem. Lažni Kristus podoba brez življenja, lažni bog, malik, skrit pod lažnim ekumenizmom, ost sulice, ki leži globoko v mojem Presvetem Srcu in povzroča veliko krvavljenje. Z mečem vas bodo silili, da bi jedli njihovo oskrunjeno hrano, ki je racionalizem in naturalizem. Pri tem pa bodo oponašali resnico, mojo besedo, modrost in jezik mojega križa. Toda nadnje bo prišel ogenj iz nebes in použil njega in vse njegove. To se bo zagotovo zgodilo. Ljubljeni, govorim vam, da vas posvarim pred lažnimi učitelji in človeškimi teorijami..." (RžvB4 91)

 

Marija: "Mir z vami. Bodite pogumni, ker sem jaz z vami. S svojimi številnimi angeli vas obkrožam, da bi vas zavarovala. K vam prihajam s svetniki, da bi vas vodila. Sem Kraljica nebes, Kraljica miru in Mati vašega Odrešenika. Jaz sem tista, ki prihaja pred Gospodovim prihodom. Jaz odpiram široko cesto za prihod vašega Odrešenika na zemljo. Danes me Najbvišji zopet pošilja, da mu pripravim gladko in ravno pot za njegovo vrnitev. Čeprav satan uporablja ljudi, da bi preprečeval in oviral moje delo, se ne bojte..." (RžvB4 104)

 

Jezus: "...Princ (* satan) tega sveta ima veliko moč, ki mu je bila dana zato, da bi se Sveto pismo izpolnilo... ...Spoznaj, da te bo samozatajevanje vodilo na pot popolnosti. Jaz bom poveličan in ti očiščena." (RžvB4 147)

 

Jezus: "...Odpad je izval moje usmiljenje in racionalizem, ki je kužna bolezen vaše dobe, je izval mojo moč. Da bi vas učila, vzgajala in vodila v nebesa, pošiljam pred seboj drugo Evo (Marijina prikazovanja), Ženo, ogrnjeno s soncem. V tej noči vam pošiljam Svetega Duha, da bi bil vaš tovariš in tolažnik in da bi vas spominjal na moje besede..." (RžvB4 181)

 

Jezus: "Rečeno je bilo, da boste pred mojo veliko vrnitvijo prejeli znamenja. Pazljivo morate čakati na znamenja mojega slavnega dneva. Če pazljivo preberete Sveto pismo, lahko odkrijete vse to. Toda kako to, da ne morete dojeti Svetega pisma? Pridite in spoznajte. Otrok moj, poslušaj me: tvoji generaciji se zdi, da se ji v odpadu godi dobro. Kako daleč je odpadla! Jaz sem pomnožil svoje klice in svarila. Dan za dnem sem vas klical in množil svoje blagoslove, toda odgovo ni bilo. Rekel sem: 'Ali bom še našel koga, ko se bom vrnil'? Zakaj ni nihče odgovoril, ko sem klical? Mojim rotečim prošnjam ste obrnili hrbet. 'Za koga pa misli, da je njegovo sporočilo', sem poslušal. Kako se upirajo in kako oskrunjajo moje božanstvo! Toda nihče ne more zaustaviti časa, ki je določen. Prišel bo nepričakovano kot blisk. Antikrist je duh upora, ki prihaja od satana. Sveto pismo ga opisuje kot 'upornika' (* Preberi 2 Tes 2,1-12). On je pogubna gnusoba, postavljena v moj tempelj, o kateri je govoril Danijel. Vsak od vas je moj tempelj... Tistega, ki ga Sveto pismo imenuje Upornik in ki je opisan kot pogubna gnusoba, je eden od dveh znamenj, ki kažeta konec časov. Drugo znamenje je vaš veliki odpad. Otrok moj, tvoja doba je opustila češčenje mene, kar je vaša dolžnost in vaše življenje. Satan je načrtoval, da bo uničil vašo dobo in vas prepričal, da lahko živite brez mene. Tako je duh upora, ki je antikrist, vstopil v moje prebivališče (* V naše duše). To je duh brezboštva, da ne rečem kaj več. Danes se je ustoličil sredi mojega svetišča (* V sredini naših src). Duh upora je tisti, ki vpije v ljudeh: 'Jaz sem bog' (* Ezk 28,2, Iz 14,14, 2 Tes 2,4)! Ljudje so zaradi svoje šibkosti satanu sami odprli pot, da je stopil vanje in jih peljal v smrt. Duh upora, ki pustoši srca, duše in razum je sovražnik, o katerem je  ovoril apostol Pavel, tisti, ki trdi, da je večji kot vse, kar ljudje imenujejo 'bog', večji od vsega kar častimo (* 2 Tes 2,4). Duh upora pravi: 'Enak bom najvišjemu' (* Aluzija na Iz 14,14: '...enak bom Najvišjemu.'). Tako se ljudje postavljajo na moje mesto (* Aluzija na Ezk 28, 2. '...na božjem prestolu sedim...'), razglašajo svojo postavo in se začenjajo bojevati proti vsemu, kar prihaja od Duha. Dan za dnem, uro za uro me žalostijo in žalijo Svetega Duha. O prah in pepel, ki si iz sebe odstranil mojo žrtev, ali hočeš umreti? Zakaj mi hočeš biti enak? Zakaj zanikaš Svetega Duha milosti? Vsak, ki me zanika je antikrist, ker zanika Očeta, Sina in Svetega Duha, ki so eno. Vsi trije smo eno (* 1 Jn 5,8)." (RžvB4 197-198)

 

Jezus: "...Ostalo mi je še malo časa, preden bo Očetova roka udarila vaš rod. Poslušajte Očeta iz katerega izvirate, poslušajte njegov glas: Na vse načine sem se trudil, da bi vas zbral in opomnil, da živite sveto, ker sem jaz svet, toda samo ostanek posluša to, kar govorim. Govoril sem po tistih, ki jih imate vi za vredne prezira. Govoril sem po šibkih in ubogih, toda vi ste iz preganjanja Svetega Duha, ki jih vodi, naredili nori kult! Po njih sem vam pošiljal duha Elija in Mojzesa, dveh prič, oblečenih v raševino (* Raz 11,3), da bi prerokovala in vas pred mojo veliko vrnitvijo spomnila na mojo postavo. Govorila sta vam v mojem imenu in privedla naj bi vas k resnici in zdravi pameti. Toda vas je obvladala tema. Vaša privrženost lastnemu spoznanju je postala orožje proti moji resnici. Laž je nekoč preganjala in tudi sedaj preganja resnico, toda Sveto pismo ne laže. Rečeno je bilo, da bo zver (* Bog mi je dal razumeti, da v tem primeru zver pomeni laž), ki prihaja iz brezna, začela proti Eliju in Mojzesu vojno, ju premagala in ubila (* Raz 11,7). Vaša zemlja je prepojena z nedolžno krvjo, ker se tisti, ki pripadajo svetu, Svetega Duha preroštva bojijo kot kuge (* Bog nas spominja na Raz 11,10. 'Zaradi njih se bodo prebivalci zemlje veselili in radostili, ter si izmenjavali darila, ker sta ta preroka mučila prebivalce zemlje.'). Njihovo divje preganjanje in popolno zavračanje mojih glasnikov je takšn kot je bilo v Sodomi. Njihovo upiranje, da bi odprli svoja srca, njihovo odklanjanje, da bi odprli ušesa in poslušali moj glas, je večje kot trdovratnost egiptovskega faraona (* Bog nas spominja na Raz 11,8. 'Njuni trupli bosta obležali na cesti velikega mesta, ki se v duhovnem pomenu imenuje Sodoma in Egipt...'). Danes vam podarjam: 'Česar oko ni videlo in uho ni slišalo in kar v človekovo srce ni prišlo' (* 1 Kor 2,9). Želim dvigniti vašega duha, da bi mi klicali: Abba. Sveti Duh vas vabi k resnični predanosti in večjemu poznavanju Boga. Zato pnavljam resnice, ki sem jih že povedal. Še naprej vas bom klical, dokler ne bom predrl vaše gluhote. Klub trplenju vas ne bom nehal klicati, dokler od vas ne bom zaslišal besede: Abba! Novo nebo in nova zemlja bosta kmalu med vami." RžvB4 205-206)

 

Jezus: "...Če se zemlja trese in propada pred njivimi očmi, je zato, ker so prekršili mojo postavo, ki temelji na ljubezni. Prelomili so vse moje zapovedi. Kljub neštetim posredovanjim vaše svete Matere in klub mojim svarilom, se od časov Fatime do današnjega časa ni nič spremenilo. Nobeno moje svarilo ni bilo upoštvano. Čas beži in bliža se vam mogočna vojska, kot je svet še ni videl! Ostalo bo malo ljudi. Kako vpijem, da bi predrl vašo gluhoto! Hrupno ljudstvo, mogočno kot bučanje mnogih voda, bo znova preplavilo zemljo z ognjem in žveplom. Moje odpuščanje je veliko, toda nobenega krika kesanja ne slišim. O, maloverni! Ljudje, ki razumete samo dokaze! Od vseh drugih, razen od ostanka slišim: 'Zakaj bi morali verjeti sporočilom? Zakaj naj bi se postili, če on tega ni zahteval? Zakaj naj bi delali pokoro, če smo pravični? Zakaj naj bi verjeli temu norcu? Ne poslušajmo, ker opisuje videnja in pripovedujejo preroštva, ki so si jih sami izmislili'. Resnično vam povem, ko bo prišel moj dan, bi bilo bolje za vas, da se niste rodili! Samo en človek je potreben, da vžge ogenj. Danes je ta mož, ki je pripravljen prižgati ogenj, ki lahko v trenutku sežge in stali vse elemente, med vami. Z njim živite pod istim nebom! Zemlja se bo izrabila kot obleka. Jaz sem vas svaril, toda vam ni bilo mar. Moje trplenje je veliko, toda kako naj bi drugače pregnal trgovce iz svoje Cerkve? Kako naj bi uničil kačja gnezda v svojem svetišču, če ne pridem z ognjem in uničujočim plamenom? Trgovce, mešetarje in množico je mogoče izgnati samo z ognjem! Učenjaki se ne bodo več bahali s svojo modrostjo in oblastjo. Bogati v duhu bodo opustošeni, goli in bodo žalovali. Iskali me bodo, toda ne bodo me našli. Znova in znova bodo klicali moje ime, toda jaz jih ne bom  poslušal. Uničil bom pokvarjence. Otrok moj bodi eno z menoj. Prejmi moj mir. Tako zelo te ljubim. Pravičnost je pred vrati." (RžvB5 73)

 

Jezus: "Od zgoraj vas opazujem, vsakega od vas. Povem vam, da je že izgubil moje Srce, kdor bo še naprej delal za svoje koristi in za svojo slavo. Njihove (* Jezus mi je govoril o teh ljudeh) misli niso moje misli. Njihove misli so take kot jih ima satan. Prizadevanje in tekmovalnost za zemeljsko moč uničujeta njihovo razumnost. Egoizem in ponos sta jih že obsodila. Zemeljske stvari jih bodo pogubile. Redko slišim njihove molitve. Danes ste obkroženi z lažnimi učitelji (* Modernisti in sekte), ki odkrito in brez strahu stojijo pred menoj in pridigajo o satanovem spoznanju, ki temelji na laži. Mojo božanskost tajijo tako, da zanikajo moje vstajenje (* Zato jih tako zelo moti Torinski prt). Molite za lažne učitelje, da bi ubežali prekletstvu! Vsakemu od vas povem: 'Kdor pravi, da je v luči, pa svojega brata sovraži, je še zdaj v temi' (* 1 Jn 2,9).  Kdor verjame, da me v takem stanju teme časti, verjame nemu, ki jenajprej zapeljal vaše strše (* Adama in Evo). Dajem vam znamenja, toda vi ne verjamete mojim znamenjem, ker so vaši glasovi glasnejši kot moj glas, ki govori po mojih glasnikih..." (RžvB5 117)

 

Jezus: "Podvojite molitve, žrtve in post. Obvladijte svoja telesna nagnjenja. Strogo ravnajte s svojim telesom in ne dovolite mu, da si streže. Naj vaše telo uboga. Bodite v nenehni molitvi in karkoli počnete mislite name. Jaz sem vaš Bog. Molite za svoje brate in sestre, ki sledijo napačnim religijam (* Sektam, kot so Jehove priče, New age, častilci Moona, itd), neresnični podobi mene. Zli duh je ta rod napadel z velikim besom. V Svetem pismu so bile sekte prerokovane. Napačne religije so se razširile v moji Cerkvi (* Mi vsi smo Gospodova Cerkev) kot rak v telesu. Sekte so rak mojega Telesa. Lahko trdijo, da je v njih resnična modrost, vendar poizkuša satan z njimi prevarati ves svet, če bi bilo mogoče tudi izbrane. Svet trmasto odklanja, da bi se pokesal in to ga vodi v zablodo. Tvoj rod ve zame, vendar me noče spoznati. V svoji zatemnjeni pameti rajši sledi satanovim naukom. Ponudil sem svetu svoj mir, toda svet ga je zavrnil. Mojo slavo je zamenjal za laž. Mojo nenehno daritev je zamenjal za pogubno gnusobo, za duha upora, ki mu ga je dal Upornik. Svet je zamenjal mojo božanskost za ničvreden ponaredek umrljivega človeka. Mojo božansko resnico je zamenjal za laž. Rečeno pa je bilo (* 2 Tes 2,9-12), da bo satan ob koncu časov delal vse vrste čudežev, lažna znamenja (* Satan oponašajoč Boga, lahkoo vtisne celo stigme, kot jih je dal nekaterim, ki pripadajo sektam New Age-a.) in vsakršno zlo, ki bo prevaralo tiste, ki so na poti v pogubo, ker niso sprejeli ljubezni do resnice, ki bi jih lahko rešila. Zato jim pošiljam hude blodnje, da verjamejo lažem. Obsojeni bodo vsi, ki niso verovali resnici, temveč so pritrjevali hudobiji. Moč upornika (* Prostozidarstvo.) je tolikšna, da se sedaj upa kazati odkrito. On je tisti, o katerem je govoril prerok Ezekiel (* Ez 28,1), ki je napihnjen od ošabnosti, ki trdi, da je Bog, ki oponaša Resnico, ki se ima za meni enakega in govori, da sedi na mojem prestolu. Upornik je resnični sovražnik moje Cerkve, antikrist, človek, ki zanika Sveto Trojico. Ali niste brali: 'Kdo je lažnivec, če ne tisti, ki zanika, da je Jezus Mesija? Antikrist je tisti, ki zanika Očeta in Sina. Kdor zanika Sina, tudi Očeta nima; kdor pa prizna Sina, ima tudi Očeta.' (* 1 Jn 2,22-23.) Otrok moj, satan vas uči, da verjamete v reinkarnacijo, čeprav reinkarnacije ni. Ohranja zunanji videz vere, zavrača pa njeno notranjo moč: Svetega Duha in sveto Rešnje Telo. Satan hodi preoblečen v angela luči, da bi mnoge prevaral in skupaj z upornikom (* Prostozidarji.) bo podelil veliko čast tistim, ki ga bodo priznali. Dal jim bo veliko moč, oblast in zemljo v plačilo (* Dan 11,39). A resnično ti povem, nebesa se bodo kmalu odprla in moj ogenj se bo spustil nanje in jih uničil. Jaz sem Zvesti in Resnični. Jaz sem pravični sodnik. Jaz sem Božja beseda. Jaz sem Kralj kraljev, Gospod gospodov. Ponovno vam obljubljam: resnično bom kmalu med vami." (RžvB6 154-155)

 

Jezus: "...Danes se množijo umori spočetih otrok. Ali naj molčim? Po televiziji se otrokom predvajajo strahotni prizori, ki uničujejo njihovo čistost..." (RžvB7 70)