Navigacija:  Iskanje resnice > Veliki nauk življenja > Poslednji časi in sodba > Sodni dan 2 > Današnja doba >

Današnja doba 2

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Jezus: "Otrok moj, to dopuščam (Veliki odpad od vere) zaradi zarot in izdajalcev. Ko se je smrt splazila skozi okna v moje svetišče in si utirala pot v srce moje Hiše, sem poslal svojo Mater, da bi vas posvaril (* Fatimska prikazovanja). Zatorej ne govori, da sem čakal predolgo. Hči, ... (* Bog mi je dovolil, da tega ne napišem) (! Mislim, da je Bog rekel: kardinali) so bili tisti, ki so bili lahkomiselni. Niso iskali moje volje. Posvaril sem jih, toda le malo jih je upoštevalo moja svarila, vse do današnjega dne in oh... ...Pravim ti, med pastirji, ki nasprotujejo mojemu voditelju, je zarota. Moje sveto ime onečaščajo. Vodi jih ubijalec in uporniški duh. Sedaj se bohoti v njih a bo nekoč odkrit. Ali nisi brala in nisi razumela? 'Pokvarjeni vstane in njegove sile bodo nastopile, oskrunile svetišče utrjenega mesta' (* Dan 11,31) ... 'Kralj pa bo delal po svoji volji. Povzdigoval se bo in poveličeval nad vsakega boga. Tudi zoper Boga bogov bo drzno govoril. Imel bo uspehe dokler se ne dopolni jeza, kajti kar je sklenjeno, se bo izpolnilo (* Dan 11,36)'. Te ki ga bodo priznali bo zasipal s častmi. Dal jim bo gospodovati nad množicami...  Uporniški duh bo zavladal nad prebivalci zemlje (* Prim. Raz 13,14). Da, prišel bo čas velike stiske (* Prim. Dan 12,1), kakršne ni bilo od nastanka narodov do danes. Prosil sem vas, da ostanete budni, da bedite in molite, da ne odnese tudi vas. Bodite pripravljeni in zvesti. Kaj naj vam še povem, česar vam že nisem? " (RžvB7 74)

 

Jezus: "...Zemlja propada zaradi svojega odpada. Uničuje jo lastna hudobija in njeni prebivalci plačujejo kazen za svoje grehe z lakoto, s potresi in z vojnami. Kar prihaja z zemlje, pada nazaj nanjo..." (RžvB8 161)

 

Jezus: "...Iz knjige življenja bo izbrisano ime vsakega prebivalca moje Hiše, ki me danes izziva in ima v svojem srcu pogubno gnusobo in me oskrunja. Generacija, mnogi od vas poslušate mojo besedo, toda ostajate nedejavni n duhovno otopeli. Zakaj dovolite, da v vas zmaguje dvom? Zaradi vašega odpada so vaša srca postala kamnita. Danes se izpolnjuje Izaijeva prerokba: Poslušajte, poslušajte, a ne razumevajte, glejte, glejte, a ne spoznavajte! Otopi srce temu ljudstvu, oteži mu ušesa, zatisni mu oči: da ne bo videlo s svojimi očmi, ne slišalo s svojimi ušesi, da njegovo srce ne bo razumelo, da se ne bo spreobrnilo in ne bo ozdravelo (* Iz 6, 9-10)! Pokesajte se, ker je Božje kraljestvo pred vrati!

Ozrite se naokrog in poglejte. Del moje cerkve je oslepel zaradi racionalističnega mišlenja. Nerodovitni in otopeli so. Danes govorim po ustih tistih, ki so nič, da bi vsemu človeštvu pokazal svoje neskončno usmiljenje. Toda samo peščica me lahko vidi inn sliši. Ostalim ni dovoljeno, da bi videli in slišali Svetega Duha resnice. Toda jaz ljubim tudi tiste, ki ne slišijo mojega Duha milosti in zato zadržujem roko svojega Očeta, da še ni padla nanje. Hči, ni jim dovoljeno, da slišijo in vidijo sijaj Resnice in jim tudi ne bo dovoljeno, dokler ne bodo prenovili svojega duha v duhovni revoluciji. Dokler bodo sledili svojemu razumu, bodo ostali v temi in ločeni od mojih čudežev in znamenj. Dokler se bodo oklepali svojega duha, bodo skušali mojega Svetega Duha resnice in ne bodo mogli prepoznati njega, ki jim danes govori. Z očmi, ki ne morejo videti in ušesi, ki ne morejo slišati, bodo še naprej razglašali svoje zakone namesto moje postave. Poskušali bodo spremeniti čase in postavo. Da bi se prilagodili ljudem in zaradi svoje nezvestobe, bodo preklicali moje izročilo. Ostali  odo brez resnice, ki je v meni. Bahali se bodo s s ojimi dosežki, toda sprejemal in hvalil jih bo samo pokvarjen svet, ne pa moji, ki sem jih označil s svojim pečatom. Da, (* Raz 11,10) ljudje tega sveta se bodo veselili, proslavljali ta dogodek in se odbdarovali.  Moji pa bodo jokali od žalosti in oblekli raševino, da pokvarjenost in gnusno opustošenje ne bi trajalo večno.

Mojzes je zapisal: Tisti, ki se bodo držali postave, bodo živeli iz nje. Danes vam pravim: Tisti, ki se bodo držali  mojega izročila, bodo živeli iz njega. Če boste pričevali, da sem jaz, Jezus, Gospod, vstal od mrtvih, boste rešeni. Če boste iz vsega srca ponavljali moje besede postavitve evharistije in besede posvetitve, boste rešeni! Zato zaradi svoje neskončne ljubezni kličem vsem, da v molivi dvignete roke samo s prošnjo za nebeške stvari. Prosite mojega Duha, da vas vodi in ne boste v nevarnosti, da padete v skušnjavo. Dovolite, da vas vodi moj Duh in vašemu duhu se skušnjava ne bo mogla približati. Brali ste, da je bilo napisano, da bo moja Cerkev trpela preganjanje, da bo prišla pod oblast brezbožneža in bo izdana od znotraj. Doživeli boste, da se bodo vsa videnja izpolnila..." (RžvB8 166-167)

 

Jezus: "... Povedal vam bom skrivnost, razodel vam bom stvari, ki so vam bile skrite in nepoznane. Mnogi boste izgubili vero. Poklonili se  boste trgovcu, ki vam bo laskal. Skupaj z ljudmi, ki častijo druge bogove, z izobraženci vašega časa, s tistimi, ki zanikajo moje božanstvo, moje vstajenje in moja izročila, bo poteptal mojo najsvetejšo daritev. Ker so človeška srca šibka, ga bodo mnogi sprejeli. Ko ga bodo s srcem sprejeli, jim bo podeliv velike časti. Moja Cerkev bo morala pretrpeti vse trplenje in izdaje, ki sem jih jaz pretrpel. Sveto pismo, ki pravi: Udari pastirja, da se bodo ovce razkropile (* Zah 13,7), se mora izpolniti. Vendar, ubogajte pastirja, ne glede na to, kar se dogaja. Ostanite zvesti njemu in nikogar drugemu. Vaš pastir bo udarjen. Žalostinke mojega ljudstva bodo dosegle v nebesa. Ko bo iz mojega mesta nastal kup kamenja, se bo zemlja razklala in nagnila. Ko se bo to zgodilo pred vašimi očmi, bo z vzhoda posvetil žarek. Z vzhoda se bo ponudila zvesta roka, da bi branila moje ime, mojo čast in mojo najsvetejšo daritev. Ko bodo iz ust zveri prihajala bogoskrunstva, bo zvesto srce z vzhoda rešilo svojega brata, ki bo postal žrtev hudiča. Ko bo zaveza poteptana, preroki zavrnjeni in umorjeni, se bo z vzhoda zaslišal plemenit glas: O Nepremagljivi, naredi nas vse vredne svojega imena. Nakloni nam, da bomo eno v tvojem imenu..." (RžvB8 200-201)

 

Jezus: "...moral bom uničiti zver in njene privržence, tako da jih bom z gromom in bliskom vrgel z mojega prestola. Poteptal bom brezbožne in kraljestvo tega sveta. Moja pravičnost bo pregnala vse, kar ni moje.

V sodbi sem blag. Če ne bi bil, nihče od vas ne bi ostal živ. Naenkrat bi vas lahko vse uničil, toda kot vidiš, sem počasen v jezi. Ko bom temu svetu izrekel sodbo, si nihče ne bo drznil reči: Kaj si nam storil? Dolgo let sem vas poskušal spremeniti. Dajal sem vam nešteto priložnosti, da se pokesate. Toda mnogi častite malike namesto moje večne slave. Zlato in srebro (* Bog misli denar) sta vas osvojila in bolj ju častite kot mene. Vseeno bom zaščitil vse, ki se bodo pokesali in ohranil zarod za novo generacijo. Častilci zla in grešno človeštvo pa ne bodo ostali brez kazni. Vsakdo bo poklican pred moj prestol, da položi račun za svoje življenje..." (RžvB8 238)