Navigacija:  Iskanje resnice > Veliki nauk življenja > Poslednji časi in sodba > Sodni dan 2 >

Dnevi očiščevanja

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Jezus: "...sedaj so dnevi vašega očiščevanja prešteti. Slišal sem vse molitve tistih, ki molijo za obnovo moje Cerkve. Zbrisal bom vse madeže nečistega življenja v njej in jo obnovil. Vendar me je groza povedati, ljubljeni, koliko bo še morala trpeti pred tem dnevom. Preden bom prišel in jo obnovil, bo občutila veliko stisko v svojem srcu. Ti dnevi morajo priti, da se izpolni Sveto pismo, toda v dneh žalosti bom tolažil vse, ki me ljubijo. Tako blizu vaših src bom, da me boste čutili. Poslav vam bom legijo angelov in svetnikov, da vas bodo tolažili. Zato pogum, ljubljeni, pogum. Sedaj trpim in tudi vi, ki me ljubite, to čutite. Čutite moje rane, moje Presveto Srce, polno žalosti, ko gledam vas, stvarstvo, kako vas je zagrnila tema. Moje oči so napolnjene s krvavimi solzami. Da, kako naj bi se danes počutil drugače, ko vidim, da večina od vas drsi v satanove mreže? Naj ti, ki nočejo slišati, nadaljujejo s svojo grešnostjo. Opozarjal sem jih mnogo let. Pozival sem jih h kesanju, toda niti malo se niso zmenili za moja svarila. Utrujen sem, zelo utrujen zaradi njihove slepote in trdovratnosti. Upor se je razširil kot megla, prodrl je celo v mojo hišo. Petru, ki je voditelj, ukazujejo kaj naj naredi. Resnično, ne poslušajo ga in za hrbtom ga preklinjajo in varajo. Ne poslušajo ga in ga zavračajo. On vse to ve, toda preveč je tistih, ki mu nasprotujejo in ga izdajajo. Moja hiša je postala hiša upornikov. Zelo malo je tistih, ki me priznavajo in me častijo. Jaz, Gospod bom prišel ob dnevu očiščevanja skupaj z vsemi svetniki in svojimi angeli in bom uničil vse zlo. Od severa do juga, od vzhoda do zahoda se bo spustil moj ogenj! Čakajte in boste videli..." (RžvB3 29-30)

 

Jezus: "...Po veliki stiski, skozi katero bo šla moja Cerkev, boste videli veliko znamenje na nebu in vsi tisti, ki me ljubijo, se bodo razveselili in me hvalili. Vsi tisti, ki pa so oskrunjali moje sveto ime, bodo padli v še globjo temo in v popolno nezavedanje. Moje znamenje bo  lagoslov za tiste, ki so sledili mojim zapovedim, ki so ohranjali mojo besedo, me častili in slavili. Bili so in so zlati stebri moje Cerkve, trden temelj in močna zgradba njenega telesa... ...Davno  sem vam že obljubil novo zemljo in Jaz izpolnjujem svoje obljube. Kmalu bo izpolnjena. Pred tem bom prišel, da vas očistim. Očistil vas bom, kot se zlato čisti v ognju. V ognju bodo použite vse nečistosti. Vse bom moral narediti, da izmijem nečistost, ki prekriva zemljo kot prekletstvo. Resnično vam povem, da je bila v mojem Pismu zapisana vsaka beseda o tem, kar je prišlo in kar še pride. Vse vam je že bilo razodeto. Pismo se mora odpreti, prebrati in potem použiti. Jaz, Gospod, sem ga očistil s svojo krvjo. Zato ga jejte. Berite me. Moli, stvarstvo, da se bo lahko Modrost spustila na vas, da vas bo nahranila in usposobila, da odkrijete resnico in skrivnosti, ki so še vedno skrite v mojih knjigah Modrosti. Molite za razločevanje. Pogosto se kesajte. Vedno vam bom odpustil..." (RžvB3 31-32)

 

Jezus: "...V živite v zadnjih dnevih pred dnevom očiščenja. Dan in noč bodite budni in neutrudno molite. Resnično vam povem, da so dnevi očiščevanja že tu... ...Od začetka časov sem obujal svetnike in preroke, da bi vas spomnil, da sem svet. Vse sem vas pripravil za dan mojega očiščevanja, ko se bo moj Duh ognja spustil na vas in očistil vso hudobijo. Očistil bo vse, kar ni sveto... ...Prepoznajte znamenja konca časov. Ne zapirajte svojih ušes in svojih oči. Prepoznajte čas..." (RžvB3 69)

 

Jezus: "...V vas bom položil duha spoznanja in usmiljenja, da bi razumeli, kaj pomeni 'strah Gospodov'. Da, ljublkeni moji, ko boste razumeli, vam bom podaril modrost, da bo vaša tovarišica na poti in vodnica. Peljala vas bo v svetost, ki bo ohromila satana za tisoč let, mu preprečila, da bi stopil med nas in med vas in mojo ljubezen.

Ko boste gledali nebo v plamenih in  ko se bo materija topila od vročine, vedite, da je to znamenje začetka moje obljube o novem nebu, novi zemlji, obnovi, oživitvi moje Cerkve in obnovi vaših src.

Vam, ki ste meni posvečene duše, ki me predstavljate, pravim: ali se spominjate Elijeve tožbe o Izraelovem ravnanju? Kako je mislil, da so pobili vse moje preroke in razbili vse moje oltarje? Ali se spominjate kakšen je bil moj odgovor? Rekel sem: 'Prihranil sem sedem tisoč mož, ki niso upognili kolen pred Baalom'. Danes pravim vam ljubljeni bratje: zase sem si ohranil ostanek, izbran in preoblikovan po moji milosti, da bi mi ostal zvest. Sedaj ga oživljam, da bi obnovil nekdanje oltarje in moje svetišče. Oni so graditelji  moje nove Cerkve. Medtem, ko hudobni nadaljujejo s svojimi hudobnimi dejanji in preganjajo vas, moje preroke in svetnike konca časov, medtem, ko se ošabni potegujejo za oblast nad vsem svetom, jaz, vaš Odrešenik, oživljam in pripravljam te graditelje, da bodo stebri moje Cerkve. Bratje, nikoli vas ne bom zapustil, nikoli... Pridite..." (RžvB4 128)

 

Jezus: "'Blagor povabljenim na Jagnjetovo gostijo!' (* Raz 19,9) Moja vladavina se je v mnogih srcih že začela. Te duše sem poročil in iz njih naredil nekaj novega (* Aluzija na Raz 21,5. 'Glej vse delam novo!...'). Povem ti: Duh resnice bo še naprej oblegal moje stvarstvo in osvajal mesto za mestom (* Bog misli dušo za dušo). Vso pokvarjenost, krivičnost in nečistost, ki je v njih, bom izruval s svojo roko. Z ognjem, ki ga bom poslal z nebes, bom izruval, kar je zasadila norost. Hči, prvo nebo in prva zemlja bosta prešla (* Raz 21,1) in vsak bo obnovljen z ljubeznijo Svetega Duha. Spremenil bom obličje zemlje. Vi ste moja Cerkev, trdnjava in svetšče (* Dan 11,31), moje gospostvo, mesto, moja lastnina in moj Jeruzalem. S svojim ognjem ljubezni bom obnovil mesto za mestom (* Nas). Nameravam vas zbrati z vseh štirih koncev zemlje in vas ozdraviti. S svojim ognjem bom zažgal pogubno gnusobo (* Dan 11,31, Dan 12,11 in Mt 24,15), postavljeno v moj tempelj (* Tempelj smo mi), ta gnusoba je duh upora, ki se ima za meni enakega. Zlo se je ustoličilo v mojem svetišču (* Tempelj smo mi), zavzelo mesto moje žrtve (* Sveto Rešnje Telo, sveto obhajilo) in naredilo mojo generacijo brezbožno. V ateizem vas je zapeljal duh racionalizma in materializma. Daje vam verjeti, da ste samozadostni, da lahko dosežete vse z lastnim trudom in lastno močjo. Pogubna gnusoba vas je spremenila v pokrajino brez vode, v puščavo. Generacija, ker ste izgubili vero, odstranjujete mojo žrtev, ki je v vas. Koliko vas hrepeni po meni? Zelo malo vas pride pit mene in vendar me lahko pijete zastonj. Kdo je lačen mene? Lahko me dobite popolnoma zastonj in vendar me skoraj nihče ni lačen. Hudič vas je prevaral, zapeljal vaš duh, da sprejme vse, kar nisem jaz. Namesto da bi sprejeli mojo Luč, sprejemate njegovo temo. Namesto, da bi postali sijoči in žareči, ste postali mlačni, propadli ste in sedaj ste suha veja, pripravljena, da se odseka in vrže v ogenj. Ne bojte se me, jaz sem Reka življenja. Jaz sem Pot v nebesa, jaz sem Resnica, ki vas vodi v večnost, da bi z menoj delili mojo slavo." (RžvB4 191-192)

 

Jezus: "...Tisti, ki ne poznajo svojih grehov, bodo nenadoma spoznali krivdo. V moji moči je, da napovem ta dan in v moji moči je tudi, da skrajšam čas trplenja, ker vam bo ta čas prinesel toliko trplenja, da bodo mnogi preklinjali uro, ko so se rodili. Želeli bodo, da jih pokrijejo doline, da gore padejo nanje in jih raztrgajo jastrebi. Želeli bodo, da bi bili prah in pepel. Toda temu času ne bo mogel nihče ubežati. Tisti, ki me resnično ljubijo, bodo trpeli zato, ker niso naredili več zame. Tudi njih bom očistil. Toda gorje tistim, ki so me zavrnili in me niso hoteli spoznati. Oni so že sojeni. Resnica, ki so jo zavrnili, bo v tem dnevu njihova sodnica. Mnogokrat ste me slišali reči po ustih mojih glasnikov, da je Gospodov dan pred vrati in da je moj prihod zelo blizu... ...Toda v dnevu očiščevanja, ko vam bom pokazal svoje sveto obličje, boste spregledali, kako malo ste naredili zame... (RžvB5 35-36)

 

Marija: "Na koncu bo vsaka duša sprejela to resnico. Tisti, ki sedaj iskreno ljubijo Boga, jo bodo sprejeli. Otrok moj, nikoli ne nehaj moliti za spreobrnenje sveta. Razumi, da čim več molitev prejmem, manj bo zla. Molitve niso nikoli zaman. Podarjam jih Očetu, katerega pravičnost se bo kmalu razodela. Moli, da bi izprosila Božje usmiljenje. Ne veš, kaj je Bog prihranil za to grešno generacijo, toda spomni se, kako je Bog kaznoval grešnike v preteklosti. To pa je bila majhna kazen v primerjavi s tem, kar je pripravljeno za vas. Iz Božjega bivališča bo prišel odgovor na grehe te generacije. Bog bo prišel v ognju, gromu, viharju in plamenu uničujočega ognja, da sežge zločine tega sveta. Ne, vi ne veste, kaj je Vsemogočni pripravil za vas, da bi očistil človeštvo. Znamenja kazni so vsepovsod okoli vas, toda le malokdo jih opazi. Nedovžna kri mojih sinov in hčera se preliva satanu v čast. Ta nedovžna kri se daruje hudiču kot žgalna daritev. Satanov načrt je, da z zemlje zbriše vsa ustvarjena bitja, da vas vse uniči in vrže v ogenj. On pripravlja velik pokol nad vami. Jaz vpijem, kličem, jočem s krvavimi solzami, toda le malo jih posluša. Bog bo prišel k vam, toda vi ne veste, na kakšen način." (RžvB5 77)

 

Jezus: "...Človeštvo ne praznuje božiča v mojem svetem imenu. Moje sveto ime so odstranili dan mojega rojstva je postal dan počitnišega brezdelja in čaščenja malikov. Satan je vstopil v srca mojih otrok, ker jih je videl šibke in speče. Svet sem posvaril. Fatimsko sporočilo pravi, da bo ob mojem dnevu sonce potemnelo in luna ne bo dajala svetlobe. Dovolil bom, da zmaj vrže na to grešno generacijo svoj ogenj, kakršnega svet še ni doživel in ga ne bo nikoli več, da bi sežgal njegove neštete zločine. Vprašali boste: 'Ali bodo vsi umrli dobri skupaj s slabimi?' Povem vam, da bodo živi zavidali mrtvim in od dveh mož bo samo eden vzet. Nekateri bodo vpraševali: 'Kje sta Elija in Mojzes, ki morata priti?' Vaši hudobni generaciji pravim: midva (* Jezus Kristus misli na dve Srci, ki sta dve priči v Raz 11,1-13 in Zah 4,1-14.) vam vsa leta nisva govorila v prilikah. Elija in Mojzes sta prišla, toda vi ju niste prepoznali, ampak ste ravnali z njima, kot vam je bilo všeč. Niste poslušali najinih Src, Brezmadežnega Srca moje Matere in mojega Presvetega Srca, vi, neverna generacija... Najini Srci nam nista govorili v prispodobah in ugankah. Vse najine besede so bile luč in najini Srci sta kot dve svetilki, ki svetita druga ob drugi, da bi vsak lahko videl. Toda vi niste raumeli. Najini Srci sta kot dve oljki (* Raz 11,4 in Zah 4,3), ena na desni in druga na levi, mnogo let trudili, da bi vas oživili. Kot oljčni vejici sta vam dajali olje (* Zah 4,12), da bi ozdravili bolno generacijo in zacelili vaše rane. Toda vaša generacija je ravnala z najinimi Srci, kot ji je bilo všeč. Najini Srci sta maziljeni (* Zah 4,14) in živi. Prerokujta kot oster dvorezni meč (* Raz 1,16), toda duh upora v tej generaciji ponovno križa mojo Besedo (* Aluzija na Raz 11,8-10), ki je oster dvorezni meč in zavrača najini Srci, ki vam danes govorita. Tako so moje poslance zavračali v Sodomi in Egiptu. Trdovratnost te dobe presega trdovratnost faraona. Njeno znanje se bojuje proti mojemu nauku (* Aluzija na Raz 11,7). Najini Srci sta resnično postali kuga za ljudi tega sveta (* Raz 11,10). Toda kmalu, zelo kmalu boste ponovno slišali moj glas. Obiskal vas bom z ognjem in gromom. Pravičnost je pred vrati in najini Srci, proti katerim ste se borili, bosta na koncu zmagali (* Aluzija na Raz 11,11) in kraljestvo tega sveta bo postalo moje kraljestvo (* Raz 11,15). To je zelo blizu." (RžvB5 85)