Navigacija:  Iskanje resnice > Veliki nauk življenja > Poslednji časi in sodba > Sodni dan 2 > Konec časov >

Poslednji dnevi

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Bog Oče Jahve: "...zaradi velikih grehov tega rodu sem se odločil, da pospešim svoj načrt. Vse bo izginilo, vse se bo obrabilo kakor obleka (* Heb 1,11). Na ta način bom uničil umazanijo greha in spoznali boste, da ste bili moji posvečeni templji in da je moj Duh živel v vas že od začetka. O, krst z ognjem! Molite in postite se v teh zadnjih dneh...." (RžvB6 259)

 

Marija: "Po koncu mojih prikazovanj bom v dneh velike stiske skrbela, da se boste spominjali najinih sporočil in naukov. Ne bom se več dolgo prikazovala, ker se bo vzvišena slava Božje prisotnosti nenadoma pojavila med vami... ...Ko bo prišel ognjeni krst, bo Gospod prišel v plamtečem ognju, da iztrebi z zemlje in izkorenini vse zlo tega sveta, ki je potopljen v greh." (RžvB7 55)

 

Jezus: "...Resnično vam povem: Dnevi so šteti in tisti, ki ga čakate, bo prišel nenadoma nad vas! Zato bodite pripravljeni in vsak dan  živite, kot bi bil to vaš zadnji dan na zemlji..." (RžvB7 59)

 

Bog Oče Jahve: "Moj glas se bo zaslišal kot silen potres in udaril bo trgovce zaradi hudega, ki so ga storili mojim otrokom, katerih nedolžna kri se preliva. Maščeval bom svojo Hišo. Svet pa bo moral požeti kar je sejal. Ne morem jim odpustiti krivde, dokler je ne obžalujejo! .. ...Pokesajte se! Generacija, vaši grehi so izšušili dušo. Zakaj hočete umreti! Pokesajte se in boste živeli! Pokesajte se, ker ni več veliko časa. Uničevalec se bo v dneh, ki prihajajo, popolnoma razodel. O, Vassula, komu veljajo moji pozivi in svarila? Komu naj govorim in kdo me bo poslušal? Ker se vse bliža koncu, pojdi in razglašaj moje sporočilo tudi na vseh javnih trgih! Pojdi in vsem razglasi moje usmiljene klice.. Kvas tistih, ki zlorabljajo mojo Hišo, je močan, zato se pazite in imejte oči odprte. Spoznajte, zakaj pošiljam svojega Sina in vašo sveto Mater po svetu. To je moj blagoslov, ki veje čez obličje sveta. Zatorej povzdignite svoje oči in videli boste nebesa široko odprta in Skrinjo zaveze sijočo v vsej slavi, znamenje moje navzočnosti med vami (* Prim. Mt. 24,30), znamenje mojega usmiljenja in odrešenja, mene, ki sem do vseh vas usmiljen." (RžvB7 66-67)

 

Jezus: "... Zato ostanite budni, ker ne veste, kdaj me boste zaslišali iz ognja. Moj Sveti Duh se bo izlil še na mnoge. Obupanim vlijte upanje. Zagotovite jim, da bo njihov Oče v nebesih pohitel s svojim načrtom. Kmalu, in to je vaš kmalu (* Moj 'kmalu' je človeški kmalu. Božji 'kmalu' pa lahko pomeni tudi tisoč let) bom spregovoril in moj glas bo kot plamen, ki bo pogoltnil tiste, ki uničujejo zemljo. Bodite budni in potrpežljivi, ker ne bo dolgo, ko se bodo moje besede izpolnile. Jaz bom sodil pravično." (RžvB8 239)

 

Bog Oče Jahve: "... Obiskal vas bom takrat, ko me boste najmanj pričaakovali, ob uri, ki je ne bo napovedalo nobeno znamenje. Nepričakovano, nenadoma se bo na vas spustil vihar použivajočega ognja. Tisto kar čakate bo prišlo. Spregovoril bom in moj glas bo stopil elemente zemlje skupaj z vso krivičnostjo in grehom... ...Odkrivam vam prihodnje stvari in kaj bo moja desnica naredila po mojem dnevu. Moja deesnica bo postavila nove temelje zemlji in nebesom. Svoj ostanek bom oblekel v sijaj in božanskost..." (RžvB8 246)

 

Jezus: "... Moj oče in jaz sva prišla iz nebes, da bi vsakogar od vas spomnila, da nama odpre srce pred mojim vidnim prihodom za zemljo. Molite, da takrat ne boste kamnitih src in nepripravljeni. Molite, da vas ta čas ne bo zalotil brez Duha...." (RžvB8 273)