Navigacija:  Iskanje resnice > Veliki nauk življenja > Poslednji časi in sodba > Sodni dan 2 >

Sveti Duh v nas nas kliče

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Jezus: "...Danes ponavljam, kar sem nekoč že rekel: 'Nihče ne more priti k meni, če mu ni dano od Očeta' (* Jn 6,65). Zato  vam pravim, da molite, da bi zaradi Očetiovega usmiljenja vsi prejeli milost. Milost je, če se kdo spreobrne in pride k meni. Za vsakega je nujno, da sprejme milost, ki mu je dana iz nebes. Jaz ne bom zavrnil nikogar, ki bo milost sprejel. Zato ne zapravljajte časa in ne nasprotujte delu mojega Duha. Ko kličem in ne odgovorite, ne odgovorite milosti. Ljubljeni, prosim vas, da molite, da bi vsakdo prejel milost vere in se spreobrnil." (RžvB4 143)

 

Jezus: "Besede, ki jih govorim, so Duh. One dvigujejo, oživljajo in rasvetljujejo vašo notranjo temo. Otroci moji, dal sem vam mnogo znamenj, da bi verjeli, da je Duh živ in delujoč, zato ne čakajte materialnih znamenj. (RžvB4 143)

 

Marija: "...Spoznajte tudi to, da vam resnice, nujnosti in milosti sporočil za rešitev vaše dobe nista rakrila meso in kri, ampak Oče s svojo milostjo, ki je v vas..." (RžvB4 146)

 

Jezus: "Moj Duh resnično napolnjuje ves svet, razsvetljuje temo in daje upanje tem, ki tavajo v tej neskončni noči. Ljubljeni, ker so nebesa vaš dom in zemlja kraj vašega romanja, imate vse razloge za veselje in upanje. Stvarstvo, mar ne bom odgrnil mrtvaškega prta, ki vas pokriva in vas peljal v življenje? Ali vas bom morda jaz, ki sem vam dal življenje, pelal v smrt? Jaz sem usmiljenje in ljubezen. Ozrite se v nebesa in prepoznajte znamenja časov. Prihajam, da bi zbral narod za narodom, pokazal vsakemu od vas svoje sveto obličje in vas spomnil na svojo ljubezen. Toda glejte, začelo se je trplenje in porodne bolečine. Ker verjamete, pričujete, da se uresničuje, kar ste prebrali v Svetem pismu. Moj Sveti Duh se v poslednjih dneh obilo izliva na vse človeštvo. Vi ste priče satanove krutosti. Toda moji mali otroci, obljubljam vam, da bo takoj za vašim trplenjem (ki se bo še povečalo) prišla radost in po vaših porodnih bolečinah se bo med vami rodila ljubezen!  Toda d

Nes z odporom gledam na zločine te generacije, ki so prekosili zločine Sodome in Gomore. Vaše upanje je zgrajeno na lažnem Kristusu. Vaš rod je ničvreden, uprnišk omadeževan s krvjo in živi v senci satana. O, doba! Tvoja prefinjena tako imenovana modrost me je zavrgla, ker se imajo vaša srca, ošabna in polna nasilja, za meni enaka. 'Boš tedaj govorl: ''Jaz sem bog,'' ko boš pred svojimi ubijalci?' (* Ezk 28,9) Po vaših ulicah že teče kri. V svoji pokvarjenosti si gradil upanje na vsem, kar nisem jaz. Svoje upanje si gradil na ljudeh in ne na meni, na bogastvu, ki te ne more rešiti. Omaloževal si zaklad, ki ti ga podarjam v nebesih. Svoje pričakovanje si gradil na človeškosti, ki temelji na laži, ker verjameš, da lahko narediš s svojo človeško močjo. S svojim neutrudnim trgovanjem si (* Bog v tem trenutku govori tistim, ki razmišljajo kot prostozidarji) nakopičil veliko bogastvo, toda jutri boš umrl. Malo je tistih, ki se sprašujejo: 'Zakaj Gospod in njegova Mati nenadoma prihajata med nas?' Samo ostanek mojih duhovniških duš se zanima za najina redna prikazovanja. Rekel sem, da bom pred seboj poslal svojega glasnika, da mi (* Mal 3,1)  pripravi pot in natančno to dela moja Mati, ki je tudi vaša Mati. Sveto pismo se izpolnjuje in resnično vam povem, da bo tisti, po katerem so hrepeneli Abeli in Jakobi, nenadoma prišel in vstopil v svoj tempelj, da bi vrgel iz njega Kajne in Ezave, ki so opustošili in porušili mojo Cerkev. Hišo, ki bi morala biti Hiša molitve ste idustrializirali. Mojo Hišo ste idustrializirali! Spremenili ste jo v razbojniško luknjo! Če

sem jaz, kot pravite (* Kajni in Ezavi) , Sveti, kje je spoštovanje, ki mi ga dolgujete?  Če sem res vaš Gospod, kje je mja čast? Če sem vaš Bog, kje je češčenje in molitev? Kje je predanost? Kako da ne razumete znamenja časov, nebeških stvari in ne verjamete več v moje čudeže? Zakaj preganjate moje Abele in Jakobe? Če jih ne odkrito, jih pa na skrivaj. Jaz se prikazujem in moja Mati se prikazuje. Razodeva se v dušah mnogih narodov, toda najina prikazovanja vas utrujajo in celo jezijo. Pravite: 'Glej kako mučno'' (* Mal 1,13), ker do danes niste razumeli nebeških stvari, kot so jih moji Abeli in Jakobi. Tudi niste razumeli moje ljubezni in predanosti, ki jo dolgujete moji Materi. Vi kličete k veri in se opirate na svojo moč, oblast in svoje sodbe, toda moj glas, ki danes kliče grešnike h kesanju, vznemirja vaša ušesa. Ko se nenadoma razodene pravičnost in s svojo svetlobo ozdravlja, jo zavračate.  Zavračate dar, ki ga nudim vaši temni dobi. Ali naj v nedogled prenašam vaše preganjanje? Ali naj žrtvujem leto za letom svoje Abele in Jakobe, ki so kadilo na mojih oltarjih in trdni stebri moje Cerkve? Svoja ušesa ste zaprli mojemu glasu in poslušate samo svojega. Mnogim ste preprečili, da bi jedli sadove iz mojih novih vinogradov, ker je v vas stopil satan in osvojil vaš duh. Drugi zadoščajo za vaše zločine, nečimernost in norost, da bi vas rešili. Velikodušne duše iz ljubezni do vas vsak dan ponujajo svoj obraz, da bi jih lahko udarili, zlorabili in prizadeli. Zadoščajo s svojo krvjo, da bi vas rešile. Jaz čakam, da bi zaslišal vaš glas, toda vi ne rečete, kar bi morali. Ne kesate se, ampak blodite vedno dlje, hodite po svoji poti in vlečete za seboj miljone. Iščete položaje in oblast, a ne osvojitve in rešitve duš. Zato boste padli... Nenehni odpad se bo končal... V vas, moji Abeli in Jakobi, bom obnovil oltarj ki so sedaj ruševine. Naredil bom, da bodo iz vas tekle reke žive vode in vaše pričevanje bo rodilo sadove, ker bo voda izvirala iz mojega izvira. Ker ob tej sveti reki rastejo drevesa življenja, boste s svojim pričevanjem

osrečili moje otroke. Pogum otroci, ker vas nisem zapustil in pozbil. Vsakdo, ki bo živel v meni, bo čutl mojo ljubezen in vsakdo, ki se bo hranil pri meni, se ne bo posušil. Kdor bo ostal v meni, bo živel. Jaz, Ženin, prihajam, da bi se poročil z vami in vas spomnil, da ste bili moji od začetka. Jaz, Gospod, vas blagoslavljam in puščam dih svoje ljubezni na vaših čelih. Bodite eno pod mojim svetim imenom." (RžvB4 152-153)

 

Jezus: "Stvarstvo, kmalu, zelo kmalu vas bom ločil od vaših starih navad, starega obnašanja, da bi vas oblekel v svojo božanskost (* Aluzija na novo nebo in novo zemljo v Raz 21,1) in vas spomnil na resnično spoznanje. Ljubljeni moji zato poslušajte Svetega Duha. Dovolite mi, da vas pripravim, da bi bili moje kraljestvo sposobni sprejeti. Jaz, Gospod vabim vsakogar, da z menoj deli in gleda mojo slavo. Ljudje, moje srce je bolno od ljubezni do vas... Toda gorje tistim, ki bodo vztrajali v grehih, ko bo prrišel moj dan (* Aluzija na Mt 24,19)! Molite, da bi bili vsi pripravljeni ko pride. Trpite za vaše brate, ki živijo v temi in so zamenjali mojo slavo za ničvreden ponaredek, o katerem je govoril prerok Danijel (* Za nevernike, ki ne verjamejo več v sveto Rešnje Telo, sveto obhajilo in vstajenje).

Zaradi stanja vaše duše in pomanjkanja spoznanja vam bom govoril odkrit. Sveti Duh ne prihaja nasilno, da bi vam odvzel svobodo. Tudi vas ne prihajam obsodit, prihajam iz usmiljenja, da bi vam zastonj dal popolno spoznanje svoje volje. Prihajam, da bi povečal spoznanje, ki sem vam ga sam dal. Ne prihajam razodevat nič novega, prihajam da bi v vaše srce položil svoje kraljestvo.

Templji (* Mi smo Božja hiša in Božji templji. Bog nas je imenoval 'emplji'. Dan 11,31-9)! Ali še niste razumeli, da jaz, Gospod, živim v vas? Ali niste razumeli, da ste moja svetišča? Poslušajte. Sveto pismo pravi: 'Gorečnost za tvojo hišo me raazjeda'. Resnično, danes je moja gorečnost znova dosegla zenit in od zgoraj se bo spustil ogenj in vnel moja svetišča (* Nas). Templji (* Mi), spremenil vas bom, da boste  v tako veliki milosti, da se ne boste več bali želeti moje slave in priznati mojega božanstva (* Bog misli, da bo spreobrnjenje, nevernike, ki zavračajo sveto Rešnje Telo in zanikajo resnično prisotnost Kristusa v svetem Rešnjem Telesu, spremenil z milostjo). V vas, ki ste templji Svetega Duha, moje božanskosti, se je utihotapil uničevalec, kot se vtipotapi dim (* Satan). Satanov dim je prodrl skozi tečaje in klučavnice, vstopil v vas v spanju, ker niste priznali moje božanskosti, ampak ste sledili vašim iracionalnim idejam. Ljudje, povem vam, da bom vašo temo napolnil s svojo Lučjo, ker vas nameravam poročiti s Svojim Duhom (* Raz 21,2. Raz 21,9-11).

Rekel sem že, da bo vas, ki ste moji templji, Upornik silil sprejeti racionalizem in naturalizem, da bi pogasil in uničil mali pllamenček, ki je ostal v vas, ki ste moje svetišče. Ropar (* Satan) je oplenil mnogo mojih templjev (* Nas. Aluzija na Dan 11,31. Vojne sile, ki jih je poslal, nastopijo, oskrunijo svetišče, trdnjavo, odpravijo vsakdanjo daritev in postavijo gnusobno opostošenje), na silo postavil v vas svojo pogubno gnusobo (* Sekte, kot New age, itd. Materializem in racionalizem, ki vodita v ateizem) in ukinill mojo žrtev (* Ko ljudje vstopijo v sekte ali postanejo ateisti, tudi prenehajo prejemati Jezusovo žrtev, ki je sveto Rešnje Telo. Dan 11,31) v vas (* Preberi Dan 11,31-39, Raz 13,14-18 in Raz 21,1-27), da bi na njeno mesto postavil ničvredni ponaredek (* Sekte, ki oponašajo Božjo besedo), podobo umrljivega človeka, ki se gnusi moji svetosti. Vi ste moje sveto mesto (* Raz 21,2). Vi, ki ste dovolili Svetemu Duhu, da teče v vas kot reka (* Ezk 47,1-12 in Raz 22,1-2), ste moj novi Jeruzalem (* Raz 21,2), zgodnji sadovi (* Raz 14,4), tisti, ki ste vztrajali v veri (* Raz 13,10). Bodite kot rosa, ki prihaja iz mojih ust, kot kaplice dežja na travi in prinesli boste upanje v mnoga izsušena srca, ker bo iz vas odsevala sijoča slava mojega srca in vas naredila bleščeče kot dragoceni kamen najčistejšega diamanta (* Raz 21,11). Resnično povem vam, da boste mnogi, ki niste rojeni iz Duha, prejeli Duha resnice po moji milosti. Duh resnice se bo spustil na vas iz nebes v svoji žareči slavi in si v vas naredil svoj dom. Sveti Duh se bo poročil z vami, da boste postali njegove neveste (* Raz 21,2. Raz 21,9). Ker je svet, vas bo polepšal in nenadoma bodo nebeške stvari postale vidne v vaših srcih in moje kraljestvo, do sedaj nevidno srcu, bo postalo vidno in popolnoma jasno v njegovi slavi. Ljubljeni moje duše, svetišča moja, blagor vam, ki boste nedolžni (* Aluzija na Mt 24, 19-20).

Vsi se bodo čudili mojim zgodnjim sadovom. Počasi bo stari svet izginil (* Raz 21,4) in se izrabil kakor obleka (* Heb 1,11). Še malo in vse kar je bilo prikrito, se bo odkrilo, kar je bilo skrito, se bo odkrilo prav pred vašimi očmi. Moj novi Jeruzalem! Vi, ki ste zgodnji sadovi moje ljubezni, vi, ki vas je Sveti Duh osvojil z mojim novim spevom ljubezni, vi, ki sem vas poročil pojdite k narodom in jim zapojte moj novi spev ljubezni (* Raz 14,3). Delajte za mir in sejte semena, ki sem jih vam dal. Bodite kot drevesa, ki rastejo na bregovih reke življenja (* Raz 22,1). Naj bo vaše listje zdravilno (* Raz 22,2 in Ezk 47,12) za uboge in vaše veje naj rodijo svete sadove. Bodite tisti, ki popravljajo razpoke (* Iz 58,12) in graditelji mojih porušenih svetišč. Dajajte tistim, ki so padli v satanove brezbožne mreže in so se nahranili z racionalizmom in naturalizmom. Zdravilna voda iz mojih prsi, reka, ki teče iz mojega svetišča (* Kristosovo Telo (srce). Ezk 47,12) vas bo potešila in ozdravila. Nihče je ne bo mogel zaustaviti. Voda, ki bo obilno tekla iz mojega srca, bo tekla vsepovsod, se razdelila na mnogo delov, na mnogo potokov, ki bodo tekli v vse smeri. Kakorkoli bo pritekla zdravilna voda, bodo vsi, bolni, pohabljeni in slepi ozdraveli. Celo mrtvi bodo obujeni v življenje. Nihče mi ne bo mogel preprečiti, da bi vas očistil. Ljubljni moji, iz upornikov bom naredil levitske duhovnike. Tiste, ki so me oskrunili, bom spremenil v bisere, žareča mesta luči. Častili me boste in jaz bom živel v vas, ker boste oblečeni v mojo svetost. Jaz, Gospod, bom živel v deželi živih. Tistim, ki dušijo Setega Duha in se jim zdi vse kar prihaja od Duha, nesmiselno, pravim: so stvari, ki so nad vašim razumom. Pokazal vam bom moč svojega Duha, ki bo naredil, da se bodo vaša srca odprla in usta bodo zaklicala: Abba (Oče)! Ljubezen vas bo naredila popolne. Modrost vas bo naučila, da boste sprejeli Svetega Duha in se pridružili svetnikom. Blagoslavljam vsakega izmed vas in puščam dih svoje ljubezni na vašem čelu. Bodite eno v mojem svetem imenu." (RžvB4 187-190)