Navigacija:  Iskanje resnice > Veliki nauk življenja > Poslednji časi in sodba > Sodni dan 2 > Današnja doba >

Sveti Duh - glasnik

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Jezus: "...Generacija, pošiljal sem vam in vam še pošiljam svoje angele (* Angeli so glasniki. Bog jih je izbral in poslav v svet, da svetu prinesejo Božjo besedo), da zberejo moje izbrane z vseh štirih strani neba, da bi se pripravili, ker bo Ženin kmalu prišel iz nebes. Današnji svet bo hitro minil. Pošiljam vam svoje angele, da zberejo moje izvoljeno ljudstvo in obnovijo mojo Cerkev. Ali niste opazili? Ali niste razumeli? Ali še vedno ne prepoznate mojega znamenja?

Danes enega od dveh zajame plameneči ogenj mojega Svetega Duha in ga pošlje v svet, da bi bil priča Najvišjega. Moj Sveti Duh enega dvigne, drugega pa pusti v prahu med prahom. Eden je sprejet, drugi puščen. Moj Sveti Duh je kot veter, ki veje, kjer hoče. Njegov glas slišite, a ne veste, odkod prihaja in kam gre. Moj Sveti Duh je kot ženin, ki v vaših dneh prihaja, da bi vas osvojil, zasnubil in poročil. Moj Sveti Duh je v vaše srce položen kot dragocen vogelni kamen, da bi bil temeljni kamen vaše vere, vašega upanja in vaše goreče ljubezni do mene, vašega Boga. V vaših dneh moj Sveti Duh veje, koder hoče. Njegov dih je kot vodni tok, ki teče v vse smeri in kamor priteče, zraste sadno drevje z listi, ki nikoli ne ovenejo, temveč so zdravilni. Vsakdo, ki jih je, je ozdravljen.

Da moj Sveti Duh je izvir, ki daje življenje, je notranja moč mojega kraljestva, ki vzgaja učence Modrosti. Moj Sveti Duh gradi, obnavlja in olepšuje. Toda slepar uničuje vse, kar je sveto. Kako, da ne morete opaziti sijoče luči mojega Svetega Duha? Kot svetloba sedmih dni v enem, tako danes sije moj Sveti Duh v nebesih. Ali vam znamenje Sina človekovega na nebu (* Prim. Mt 24,30) ne zadošča? Kakor pastir, ki zbira svojo čredo, moj Sveti Duh zbira in rešuje svojo razpršeno čredo. Generacija, ob pravem času vam razodevam skrite in neznane stvari. Kamorkoli se ozrete, boste videli sijoče znamenje mojega Svetega Duha v nebesih in vaša ušesa bodo slišala: 'Jaz sem, ki sem!' (* Prim. Jn 18,6 in Jn 18,8) Jaz sem, ki sem je v vašem srcu. Jaz sem, ki sem je tu, da vam da upanje, moč, vero in ljubezen. Otrok moj, 'koumi!' Vstani ti, ki si že davno umrl. Otrok moj, sedaj vstani in zavzemi svoje mesto. Tu je pastirjeva palica. Jaz bom vodil tvojo dušo, da bo sprejela nauk... ...Ali niste slišali, da je moj Sveti Duh resnični darovalec življenja? Ali niste razumeli, da se moj Sveti Duh upira ošabnim, a se razodeva ponižnim? Moj Sveti Duh je danes kot veliko znamenje na nebu, znamenje moje vrnitve (* Prim. Mt 24,30). Dokler bodo vaše misli usmerjene k zemlji, ne boste mogli dojeti nebeških stvari. Ali niste brali: 'Gospod se bo prikazal nad njimi, njegova puščica bo švignila kakor blisk (* Zah 9,14)'. 'Kajti glej, Gospod bo prišel v ognju, njegovi vozovi so kakor vihar, da o v srditosti zvrnil svojo jezo, svojo grožnjo v ognjenih plamenih (* iz 66,15)'. Dela mojega Očeta se izpolnjujejo.

Poslušajte in spoznajte: rekel sem, da bom prišel, da bom zbral narode vseh jezikov. Mnogi med vami sprašujejo: Kdaj se bo to zgodilo in kakšno bo znamenje tvojega prihoda? Posvaril sem vas: ko boste videli pogubno gnusobo na svetem mestu o kateri je govoril Danijel, ko boste videli, da je sovražnik (* Antikrist. Danes je mnogo antikristov, ki jih vodi duh upora, ki se je naselil v najglobji del njihovih duš, tja, kjer bi moral bivati Bog) zavzel moje svetišče in moje bivališče (* Bivaliče pomeni duša), da je na mestu, kjer ne bi smel biti, ko boste vidli upornika, ki se bo razglašal za mnogo večjega od tega, kar ljudje imenujejo 'bog', mnogo večjega od vsega, kar se časti, da se je sam ustoličil v mojem svetišču in trdi, da je Bog, vedite, da je to predznak, ki vam je dan pred znamenjem Sina človekovega, ki se sedaj pojavlja v nebesih (* Prim. Dan 11,31, Dan 8,11, Dan 12,11 in Mt 24,15. Jezus nam pravi, da so danes znamenja že vidna: mnogo antikristov je, toda ko se bo uresničila prerokba o odpravi najsvetejše daritve, ko bo odpad in upor postal vsesplošen, se bo razkril Antikrist, ki je že med nami. 'Da, Vassula!' (Jezus je odgovoril Vassuli in potrdil njeno razlago)). (RžvB)