Navigacija:  Iskanje resnice > Veliki nauk življenja > Poslednji časi in sodba > Sodni dan 2 > Današnja doba >

Današnja doba 3

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Jezus: "Povedal sem vam, da sem se zaradi svoje velike ljubezni do vas odločil, da pohitim s svojim načrtom. S svojo vojsko namerava poteptati sovražnika (* Satana) in dve zveri (* Prim. Raz 13,1-18) hitreje kot je bilo napovedano. Spoznajte, da uničevanje vodijo trije nečisti duhovi (* Prim. Raz 16,13-14), ki so povezani v trikotniku in je v vsakem kotu eden. Ves svet vodijo v nečistost. Pijani so od krvi svetnikov in vseh tistih, ki pričujejo za mojo božanskost. Ali ne vidite tega? Da bi uspeli in dokončali svoje uničevanje, morajo odstraniti s Petrovega sedeža tistega, ki sedi na njem. Njihov cilj je uničenje moje Cerkve. Toda ne bojte se. Obljubil sem, da je 'peklenska vrata' ne bodo nikoli premagala (? Prim. Mt 16,18). Da, to se sedaj dogaja. Voditelji uničevanja, ki se ponašajo s svojo izobraženostjo, so nečisti in njihov smrad je prekril ves svet. Sveto pismo pravi o njih: imajo moč delati čudeže (* Prim. 2 Tes 2,9). Svet zapeljujejo s svojimi desetimi rogovi in vsa ljudstva na zemlji bo premagalo njihovo zapeljevanje. Ko bodo zbrali vso njihovo vojsko, bodo vzdignili svoje znamenje (* Istočasno sem slišala tudi besedo 'zastavo') in skupaj s silami treh nečistih duhov bodo napovedali vojno mojemu svetemu Rešnjemu Telesu. Sveto pismo to imenuje vojska 'za veliki dan Boga, vladarja vsega' (Raz 16,14). Pravzaprav je čas velike krivičnosti in stiske že prišel. Toda premagal jih bom, ker sem Gospod gospodov in Kralj kraljev. Nebesa skupaj z vsemi svetimi, apostoli in preroki slavila njihov padec (* Prim. Raz 18,20). Prijezdil bom na belem konju kot bojevnik za pravico (* Prim. Raz. 19,11). Zmaja (* satana), zver, lažnega preroka oziroma drugo zver in tri nečiste duhove (* Demonski duhovi. Raz 16,13) bodo sodili moji sveti, apostoli in preroki (* Prim. Raz 18,20). Z mečem bom udaril vsakega od njih (* Prim. Raz 19,11-21) in stolpi, ki so jih zgradili, se bodo zrušili, to pomeni, padli bodo tudi vsi učeni privrženci dveh zveri. Ti so kot trni prodrli v moje Telo, toda jaz bom izvlekel vsakega posebej in ga sežgal v ognju (* Prim. Raz 19,20). Moj dih jih bo sežgal, kot ogenj.

Mojim očem ni nič skrito in povem vam, da so zver in njeni postavili vsakemu narodu voditelja, ki jim pripada in ki ima oblast celo nad vsako travno bilko. Z vami sem, da bi vas poučil o tem in vi bi razumeli. Piši: druga zver, ki služi prvi, že kaže svojo veliko moč, tako, da nenehno klati zvezde z neba (* Krepostne duše), da padajo na zemljo kot suhe fige. Poslušajte in spoznajte: 'Zrasla (* Moč zveri) je do nebesne vojske, vrgla nekaj vojske in zvezd na zemljo in jih pomendrala. Celo do kneza vojske se je povzdignila, odvzeta je bila najsvetejša daritev in porušen kraj kraj njegovega svetišča Prim. Dan 8, 10-11). To so tisti, ki so nekoč bili a niso več. To so tisti, ki so prenehali biti: nebesne vojske in zvezde, ki so bile nekoč moje, a so se ločile od mene in se pridružile zveri. 'Ti so enodušni in izročajo svojo moč in svojo oblast zveri' (* Raz 17,13) Vsak dan me prodajajo in onečaščajo mojo najsvetejšo dariev, najsvetejši zakrament moje božanske ljubezni. Glej, kakšna pokvarjenost prihaja?" (RžvB8  275-276)

 

Jezus: "... Vassula, mislim, da si opazila, da so satanove utrdbe vsak dan močnejše. Zato sem se odločil, da pohitim s svojim dnem. Naj človeštvo ve: pohitel bom s svojo vrnitvijo. Nekoč, ne tako dolgo tega sem ti rekel: pohiti z mojim delom, ker se približujejo veliki dogodki. Kasneje sem znova prišel k tebi, da ti povem, da se boš soočila z veliko stisko. Sedaj pa ti pravim: podarjaj mi kadilo in vsak dan moli, da bi ti lahko naklonil olajšanje. Hči moja, prihaja žalost. Žalost je že na poti v moje svetišče.

Napovedal sem vam temo krivičnosti. Vi ste že v času treh let in pol. Začela so se v začetku te pomladi. Vaša generacija je vstopila v čas žalosti in preizkušenj, strašen čas brezboštva, čas gnusobe in opustošenja, čas teme in senc, čas zveri, čas, ki ga je satan trikrat preklel in je prisegel, da bo uničil vse moje svete angele (* Glasnike). Prišel je čas, ko bo hudič poslal enega svojih, da spremeni postavo in letne čase. Zdelo se vam bo, da ob vas ni več Božje moči in veličastva. Zdelo se vam bo, da sem vas vse zapustil. Vsem se bo zdelo, da sta zveri močnejši, toda to bo trajalo le kratek čas do moje vrnitve. Prišel bom kot tat.

Nepričakovano se bom spustil k vam, da uničim kraljestvo laži in zemlja bo vztrepetala. Zadoščal bo samo bežen pogled in vsi uporni narodi bodo zatrepetaali. Odpihnil bom upor, ki vas je zapeljal v odpad in okužil kot smrtonosna kuga. Moj ogenj bo pregnal upornike, prevrnil prestole tistih, ki so spremenili letne čase in moje izročilo in so v svojem življenju nasprotivali mojim Abelom (* Zvestim duhovnikom) in tistemu (* Janez Pavel II), ki jih pase. Zemljo bom prehodil s hitrimi koraki in niti kamen ne bo ostal na istem mestu. Prisegel sem, da bom s svojim ognjem uničil vse, kar ne izvira iz mene in kar je oskrunilo mojo podobo. Že leta pošiljam med vas svoje apostole, da bi vas spomnili na mojo postavo in da bi poslušali moja svarila. Prerokujejo že mnogo let, toda malo ljudi jih je poslušalo. Poslal sem jih k vam, da vas spodbudijo, da izpolnjujete mojo postavo in bodite drug do drugega dobri in usmiljeni. Poslal sem jih, da bi bili moj odmev in bi vas spomnili, da zlo vračajte z ljubeznijo in ljubite drug drugega. Toda vaša srca so ostala zaprta in bolj trda kot kdarkoli. Vi ne izpolnjujete moje postave in ne delate, kar vas prosim. Vaša srca so še naprej uporna in drugim želijo zlo. Ne poslušate moji klicev, ki jih Duh razodeva po  novih apostolih vašega časa. Generacija, ker ste delali vse, kar jaz sovražim, ker niste živeli v ljubezni in miru, ampak v uporu, boste prejeli po svoji meri. Kar ste posejali, boste sedaj želi." (RžvB8 280-281)